Dakbedekkingen

Dakbedekkingen

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is bijzonder in zijn soort. Deze vorm van dakbedekking heeft ongekend veel voordelen. Van der Vliet Dakwerken werkt dan ook graag met dit materiaal. Vooral vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en mogelijkheden.

In iedere vorm op ieder dak EPDM dakbedekking is geschikt voor ieder dak. Doordat het materiaal zo elastisch is, kunnen wij dit in iedere vorm leggen. Ook is deze vorm van dakbedekking zeer geschikt als ondergrond voor sedumdaken en het bekleden van dakgoten.

Bovendien gebruiken we geen open vuur, wel zo veilig.

100% weersbestendig EPDM folie is bestand tegen alle weersinvloeden. Andere vormen van dakbedekking kunnen door de zon barsten of scheuren. EPDM dakbedekking is UV- en zonbestendig. Schade door de zon zal dus niet ontstaan. En met een levensduur van ongeveer 30 jaar is dit één van de betere kunststof dakbedekkingen.

Kies voor EPDM dakbedekking van Van der Vliet Dakwerken Neem Contact met ons op voor meer informatie en advies over EPDM dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking

De meest gebruikte dakbedekking is bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is ideaal voor een plat dak of een licht hellend dak. De meeste platte daken in Nederland zijn bedekt met bitumen dakbedekking.

Pluspunten Bitumineuze dakbedekking wordt, zoals het woord al zegt, gemaakt van bitumen. Een speciale grondstof met bijzondere eigenschappen:

  • Duurzaam
  • Gegarandeerd waterdicht
  • Geschikt voor complexe dakvormen
  • Makkelijk te verwerken
  • Uitstekende hechting
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Ideaal voor dakbedekking van plat dak

Dit materiaal is blijvend waterdicht. Bij hoge temperaturen is de vorm eenvoudig aan te passen. Daarom is het ook zo geschikt voor daken met unieke vormen.

Hoogwaardige afwerking Voor de afwerking van uw dak kunt u kiezen voor APP of SBS gemodificeerde dakbanen. APP bitumineuze dakbedekking is goed bestand tegen UV-straling en hoge temperaturen. SBS bitumineuze dakbedekking hecht goed aan de ondergrond en is dankzij de elasticiteit geschikt voor daken met complexe vormen.

Kies voor bitumen dakbedekking van Van der Vliet Dakwerken Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden van bitumineuze dakbedekking en een advies op maat.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie